Even tussendoor

Zoals beloofd zou ik tussendoor nog wel eens iets van me laten horen. Veel ben ik niet meer op pad geweest de voorbije week dus beeldmateriaal is er niet echt om te delen. Dan maar een update van hoe het met de orchidee in bloei gaat. Op de foto zie je dat er twee bloemen geopend zijn, maar ondertussen is staat er ook een derde open.

Balkon

Ook op ons kleine balkon aan de keuken zijn er tekenen van leven. Eerst en vooral staat de rozemarijn in volle bloei, maar er beweegt nog meer….

Daarover hoop ik jullie in een volgend blog meer te kunnen vertellen én tonen.

Groetjes aan alle lezers en nogmaals dan voor jullie begrip betreffende mijn “blogpauze”.

Bedankt voor uw bezoek

Vergeet niet om je op dit blog in te schrijven, zo blijf je op de hoogte wanneer er nieuwe berichten verschijnen

47 gedachten over “2024 – n° 023 – Orchidee – update”

  1. Voor deze orchideeën klopt het misschien wel maar een specialist op gebied van kamer- en tuinplanten ben ik zeker niet hoor (toch niet wat verzorging betreft).

  1. Rosemary in bloom is very beautiful to see when you look at the plant as a whole, but when you try to photograph the small flowers alone, they look quite untidy. In that respect it is indeed difficult to photograph them beautifully.

 1. Cela fait plaisir un petit post même court Rudi et ton orchidée se porte à merveille. Quant à ton romarin balcon, je crois que ça fait bien des années que je n’en ai pas vu en fleur. Je n’en ai pas dans mon jardin. Merci et bonne soirée.

  1. Notre romarin est dans une jardinière suspendue au bord du balcon. Chaque année, nous avons de belles fleurs violettes à cette époque. Nous ne faisons vraiment rien de spécial pour Marie.

 2. Prachtfoto van de orchidee zo met de donkere achtergrond. De foto van de rozemarijn rechtsonder vind ik ook heel mooi gemaakt, mooie achtergrond!

 3. De orchideeën ziet prachtig uit. Duurt heel lang. Ik vind wel mooi. Je zult wel erg plezier hebben. De andere bloemen op de balkon ziet prachtig uit. Mooie foto’s. Fijne dag.

  1. Rozemarijn is een heel dankbaar kruid voor in een pot of bak en in de keuken komt het ook goed van pas.
   Wat de orchideeën betreft is het ook dit jaar weer een feest 😉

 4. Je weet het mooi in te vullen. Het weer, daar zullen we maar over zwijgen…
  Orchideeën zijn zulke dankbare bloemen hé. Mooi om zien ook, dat paars van de rozemarijn. Het geeft ideeën voor m’n eigen balkonterras(je).

Ik kijk vol verwachting uit naar jouw reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.