Waar is dat feestje ?

“Feestje” is een veel te groot woord, maar toch wou ik deze dag niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Eigenlijk ben ik met bloggen gestart in 2020 – toen nog via mijn gratis wordpress.com account. De meesten van jullie zullen dit blog nog wel herinneren (picpholio.wordpress.com). Ondertussen is het vandaag precies één jaar geleden dat de nieuwe versie – kortweg picpholio.com – boven de doopvont werd gehouden.

Dan maar virtueel...

Al mijn lezers in hoogsteigen persoon uitnodigen, leek me nogal moeilijk.  Daarnaast moeten we natuurlijk ook denken aan onze ecologische voetafdruk (“een goed excuus hé…  ha ha ha, straks vragen ze me nog om me kandidaat te stellen in de politiek”).

Dus, ik heb ik besloten om jullie dan maar virtueel een glaasje aan te bieden naar aanleiding van deze 1e verjaardag.  Veel belangrijker vind ik het om jullie uitvoerig te bedanken voor de overvloedig bezoekjes en de tijd die jullie namen om talrijke reacties te sturen.

Een diepe buiging en een oprecht “Dank u, dank u, dank u !!!

Op jullie gezondheid…  proost !!!

Bedankt voor uw bezoek

Volg m’n blog en blijf op de hoogte van nieuw verschenen berichten.

85 gedachten over “2024 – n° 018 – 1 jaar !”

 1. mogge Rudi
  van harte met de 1ste mijlpaal
  ik sla dat glaasje bubbels over
  maar kom zeker terug voor al het moois dat jij ons telkens voorschotelt

  geniet de dag

 2. Bon anniversaire à ton site Rudi, puisse t’il nous régaler encore durant de nombreuses années. Je ne suis pas gâteau mais je veux bien une coupe de champagne virtuelle. LOL!

 3. Lieber Rudi,
  ganz herzlichen Glückwunsch zu deinem Jahrestag. Ich freue mich immer auf deine interessanten Berichte, guten Bilder und über das gegenseitige Interesse.
  Herzliche Grüße
  Horst

 4. choices, changes, chances

  Gefeliciteerd hoor, je blog is een succes en altijd leuk en leerzaam! Je foto’s om de vingers bij af te likken. Proost!

  1. Nee hoor, nog maar een jaartje dus, maar we kennen elkaar ook nog van mijn vorige site. Vandaar misschien die indruk.
   Geniet nog van het komende weekend.

 5. Gefeliciteerd met de goede zet om vorig jaar alles in eigen hand te nemen. Ik geniet altijd van jouw blogs en zeker van de foto’s.
  Succes met de volgende jaren.

 6. Blij hier altijd op bezoek te komen voor de prachtige foto’s en info. Is altijd genieten van mijn bezoekjes en ook regelmatig wat bijgeleerd. Proficiat Rudi met de 1ste verjaardag nieuwe blog.

  1. Super bedankt Marylou en ik waardeer je bezoekjes heel erg. Wat je schrijft telt ook in de andere richting hoor 🙂
   Ik hef het glas in jouw richting en wens je tevens een heel fijn weekend toe.

 7. Gefeliciteerd…
  Zelf doe ik het al bijna 20 jaar met de gratis versie.
  En wat goed is niet veranderen hihi
  Fijn weekend en proost

  1. Proost Nellie en ja, waarom ook niet meet de gratis versie (maar dan zal je toch geregeld ruimte moeten maken hé… zeker nu want ik dacht dat de gratis webruimte kleiner geworden is.
   Geniet van het weekend en bedankt voor je comment.

   1. Nog nooit ruimte gemaakt en de blogjes vanaf 2005 staan er allemaal
    Die ruimte is per maand toch ? En meer dan 3 plaatjes zet ik niet in een blog…dat is bij jullie met foto’s natuurlijk anders.

    1. Het verschil zit hem er inderdaad in dat je links insluit die wij den downloaden. Foto’s zet je inderdaad niet en dat maakt een hemelsbreed verschil uit hé.

 8. Van harte geluk gewenst met deze verjaardag, glaasje hoog🥂 Ga zo maar door, goed bezig!

 9. Gefeliciteerd, Rudi, het is tot nu toe geen straf om je nieuwe weblog te volgen. En toch heb ik er nog steeds een raar probleem mee, en ik begrijp daar helemaal niks van.
  Zodra ik zo meteen op de knop ‘comment’ druk, is de reactie voor mij weg. Ik krijg hem dan niet te zien op je website. Alleen in de WP-reader is mijn reactie dan terug te vinden. Heel bijzonder.
  Maar goed, dat terzijde, het belangrijkste is dat ik je tekst en foto’s altijd goed te zien krijg! Ik zeg dan ook: gewoon doorgaan met bloggen, Rudi! 🙂

  1. Ben er ondertussen (denk ik althans) achter… soms heb ik dat ook. Ik wil mijn comment uitsturen en ik krijg een scherm dat ik moet inloggen. Doe ik dat, dan is mijn getikte comment weg en moet ik alles over doen. Echter… als ik terugkeer in mijn browser (back -pijltje naar links gans bovenaan in je browser) dan zie ik terug het comment venster met mijn tekst. Wat ik dan doe is met de muis gans rechts onderaan gaan. Daar opent zich dan een klein menu waar je kan kiezen voor inloggen. Als ik dat doe, kom ik daarna terug in het blog bij het comment venster en staat mijn tekst er nog wel ! Versturen is dan geen probleem. Hoe het komt dat zich dat bij bepaalde mensen voordoet, weet ik evenmin.
   In ieder geval, binnen de settings van mijn website én in de instelling van elk individueel blog duidelijk ingesteld dat reacties zijn toegestaan, ping-backs echter niet.
   Slecht van enkele lezers kreeg ik gelijkaardige meldigen, bij de meerderheid lijkt dus alles normaal te lopen.
   Begrijpen wie begrijpen kan Jan…..
   Fijne avond nog en mocht iemand dit lezen en weten wat het probleem zou kunnen zijn, dan mag die me altijd contacteren, graag zelfs.

   1. Het is nog net wat anders, Rudi. Ik kan gewoon de tekst tikken en versturen. Dar gaat het mis, want normaal zie je de reactie dan wel in beeld verschijnen, bij de één bovenaan, bij de ander onderaan de pagina. Maar mijn reactie verschijnt voor mij niet in beeld op je blog. Ik kan het dan alleen herlezen in de WP-reader. Pas wanneer jij vervolgens op mijn reactie hebt gereageerd zoals nu, kan ik mijn reactie hier weer zien. Heeeeel raar. Maar we maken ons er niet druk om, ik red me er wel mee.
    Prettig weekend, Rudi.

    1. Dit zou wijzen op het feit dat jij enkel reacties kan sturen (en meteen posten zodat ze ook zichtbaar zijn) nadat ik ze open en lees (wat dus meteen ook een goedkeuring is)
     Het is zo dat wanneer je jouw allereerste reactie stuurt, dat ik die moet goedkeuren (dus lezen en beantwoorden). Nadien zou elk reactie automatisch moeten verschijnen en goedgekeurd zijn.
     Ik krijg ook geen enkele melding dat ik voor jou iets moet goedkeuren, je reacties staan steeds in mijn comment stream onder mijn blog (zoals die van alle andere lezers).
     Het blijft mij dus ook intrigeren hoor, hopelijk vinden we samen de gepaste remedie….

 10. Congratulations Rudi 🥂 I’m just one of many followers who thinks your one year old is amazing! 🙋‍♂️

   1. 😊 as long as I have something to tell and to show, it’s not a burden. Following a ‚masterplan‘ or a scheme eases it.

Ik kijk vol verwachting uit naar jouw reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.