Kleur in de natuur

We moesten er een tijdje op wachten maar nu is er geen houden meer aan. Overal duikt fris jong groen op uit de grond en de eerste wilde planten komen in bloei. Ook de struiken komen in blad en de stadsplantsoeen staan vol met narcissen. Hier onderaan een aantal indrukken die ik maakte tijdens  een wandeling door een naburig park.

Ik denk niet dat er veel toelichtingen nodig zijn, dus geniet gewoon van de beelden en weet dat dit nog maar de aanzet is tot nog veel meer moois dat ons weldra te wachten staat.

Orchidee update

Zoals je hierboven ziet begint de eerste knop zich langzaam te openen. Dit was nog niet het geval toen ik vrijdag laatstleden de eerste foto’s plaatste.

Hopelijk kunnen deze kleurrijke beelden de saaie regendag van gisteren snel doen vergeten.

Bedankt voor uw bezoek

Vergeet niet om je op dit blog in te schrijven, zo blijf je op de hoogte wanneer er nieuwe berichten verschijnen

68 gedachten over “2024 – n° 021 – Geduld wordt beloond”

    1. Zalig om dit te mogen lezen, het doet altijd plezier als je iemand extra gelukkig kan maken en bloemen doen het trouwens meestal goed op dat vlak 🙂
      Fijne namiddag nog Jaenne.

  1. In Karlsruhe blühen schon üppig die Magnolienbäume und auch bei uns wird es langsam bunter. Es ist wie jedes Frühjahr: lange Zeit kommt nichts, und dann explodiert die Natur in einem Rausch aus Farben. Ich mag diese Jahreszeit sehr.

  2. Wordt weer helemaal blij van binnen nu lente eindelijk gaat beginnen. En dan zeker van de mooie bloemen kleuren en de heerlijke geuren. Je fotos gaven mij dus ook het gevoel wat bij dit seizoen hoort. Ze hebben mij allen bekoort.

Ik kijk vol verwachting uit naar jouw reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.