Ook dit is Antwerpen

Het eind van het jaar nadert,  dan overloop ik meestal mijn beeldbank waarin alle gemaakte foto’s worden geplaatst alvorens ze te selecteren, te bewerken, te bewaren of te publiceren. Met een aantal van deze beelden heb ik een collage gemaakt, deels in kleur, deels in zwart-wit. De resultaten zie je hier onderaan. Deze foto’s zijn allemaal gemaakt in Antwerpen.

Hopelijk brengt het een beetje kleur in deze grijze tijden…

Wie wenst kan zoals steeds de beelden aanklikken om ze in groter formaat te bekijken.

Bedankt voor uw bezoek

Vergeet niet om je op dit blog in te schrijven, zo blijf je op de hoogte wanneer er nieuwe berichten verschijnen

52 gedachten over “2023 – n° 089 – Met of zonder kleur”

  1. Als ik er één mag uitkiezen, dan N°9 van dat herenhuis met die boom. Dat spreekt me het meeste aan. Je beeldbank overlopen…goed dat je het hier even aanhaalt. Sinds ik ben begonnen met het fotograferen met een camera, loopt die al snel op tot verschillende duizenden foto’s. Ooit…als ik met pensioen ben ;-). Ik ben intussen gelukkig wel begonnen aan m’n fotoboeken, dat maakt het wat overzichtelijker en leuk om door te bladeren op donkere dagen. En onlangs koos ik per maand 1 foto uit m’n beeldbank voor een jaaroverzicht. Wat een heerlijke hobby is dit toch hé Rudi.

Ik kijk vol verwachting uit naar jouw reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.