Picpholio Nature Photography

steekt in een nieuw jasje

Het is eindelijk zo ver, het moment waar lang naar uitgekeken werd…

Welkom op de vernieuwde website rond fotografie, natuur en nog veel meer.

Wat mag je verwachten?

 • Een kort webadres:  picpholio.com
 • De overzichtelijke homepagina fungeert als snelweg naar de diverse onderwerpen.
 • Een woordje over mezelf, hoe deze site tot stand kwam en wat ik er mee beoog.
 • Voor de belangstellenden, een blik op m’n fotomateriaal.
 • Een dynamisch bijgewerkt portfolio.
 • De gewaardeerde blogpagina van Picpholio Nature Photography.
 • Resources: nuttige links voor natuur-, outdoor- en fotografiefanaten.
 • De contactpagina voor al jullie vragen.

Wacht niet langer, neem snel een kijkje:

Desktop, portable, tablet of mobiel…
de website is 100% responsive.

Bedankt voor uw bezoek

Vergeet niet om je op dit blog in te schrijven, zo blijf je op de hoogte wanneer er nieuwe berichten verschijnen

58 gedachten over “2023 – n° 001 – Welkom”

  1. Bedankt voor je reactie hoor, fijn je hier te mogen verwelkomen. Leuk te vernemen dat we dezelfde lens delen, ik ben er zeer tevreden over en gebruik ze ook geregeld voor macro toepassingen.

   1. Ik heb gisteren eens geprobeerd Venus en Jupiter te fotograferen, maar dat viel vies tegen (ook mijn 70-300mm bracht weinig soelaas). De maan lukt daarentegen wel weer goed.
    Alleen een beetje jammer van de vignettering. Maar die wordt vaak al bij het importeren in Lightroom (Camera Raw gebruik ik nu) weggewerkt met de profielcorrectie.

    1. Heb ik nog nooit geprobeerd, ook niet met de maan. Staat nog wel op mijn verlanglijstje. Ik zag wel foto’s van de nadering tussen Venus en Jupiter maar het bleef bij felle lichtpunten.

     1. Ja inderdaad, ze waren naar mijn aanvoelen te klein en te fel van licht om er iets van te maken. De maan gaat echt goed met de lens, moet je echt eens doen.

 1. Goedemorgen Rudi,

  Deze website ziet heel mooi uit. Ook naar de foto’s bekeken. Prachtig gedaan. Zo helder foto geworden. Natuur en vogels enz is zeker doel voor jou. Het ziet hier goed uit.

 2. Je nieuwe website ziet er zeer goed uit,
  ik ben al een beetje aan het grasduinen geweest,
  en er is veel te vinden voor een breed publiek, Top !
  Veel plezier met je nieuwe site Rudi !

 3. Mijn complimenten. Wat een mooie site … professioneel. En ook al gaat het meest van jouw info mijn pet te boven … ik blijf je volgen alleen al vanwege de prachtige foto’s die je maakt.

  1. Bedankt voor je reactie hoor, fijn je hier te mogen verwelkomen. Ook al gaat het inhoudelijk misschien je petje soms te boven, veel beelden spreken soms meer dan 1.000 woorden hé. Ook op die manier kan je best genieten hé.

  1. Bedankt voor je reactie hoor, fijn je hier te mogen verwelkomen. Er zijn inderdaad heel wat weken aan tijd en druppels aan zweet in geïnvesteerd maar als ik jullie reacties hier lees, was het wel de inspanningen waard.

  1. Bedankt voor je reactie hoor, fijn je hier te mogen verwelkomen. Het pleziert me zeer dat het ook bij jou in de smaak valt, dat werkt zeker motiverend naar de toekomst toe.

 4. Je nieuwe website ziet er keurig uit, Rudi. Ik heb nog niet alles gelezen, maar het is nu al duidelijk dat er tot dusver veel aandacht en tijd in zowel inhoud als vormgeving is gaan zitten. Ik wens je er veel succes en vooral ook veel plezier mee.

  Groetnis út Fryslân,
  – Jan

  1. Bedankt voor je reactie hoor, fijn je hier te mogen verwelkomen. Van zo’n mooie complimenten kan ik alleen maar heel blij worden. Groetjes vanuit Vlaanderen.

 5. Nu je eerste schrijven verscheen netjes in de leeslijst, dus zal het goed gedaan hebben 😉
  Zo de deur uit dus vanavond maar eens op ontdekking uitgaan 🙂
  Groetjes

  1. Bedankt voor je reactie hoor, fijn je hier te mogen verwelkomen. Neem straks dan maar rustig de tijd om wat rond te struinen, er is zeker geen haast bij.

 6. Een schitterende website, daar mag je terecht fier op zijn Rudi. Uitgebreide en duidelijke informatie, je hebt er je werk van gemaakt. Dikke proficiat! En nu kijk ik reikhalzend uit naar al die mooie foto’s.

  1. Bedankt voor je reactie hoor, fijn je hier te mogen verwelkomen. Met al deze complimenten ben ik enorm blij, dat spreekt voor zih. Nu langzaam weer aan de slag met mijn fototoestel na weken van hard labeur achter de toetsen.

 7. Ziet er geweldig uit en wat een werk zal dat geweest zijn.
  Ben dan wel geen fotograaf maar genieten van je vele mooie foto’s doe ik wel…
  Was van plan omdat te blijven doen.
  Groetjes en veel s6 om er hier een mooie informatieve site van te maken.
  Eigenlijk is het dat nu al 😉

 8. Dat ziet er pico bello uit Rudi !
  Je hebt hier duidelijk héél veel werk ingestoken, het resultaat mag gezien worden 👍
  Veel plezier met dit nieuwe stekje en vooral…Véél fotografie plezier 😎

  1. Bedankt voor je reactie hoor, fijn je hier te mogen verwelkomen. Ben heel blij met met de positieve commentaren en natuurlijk ook met die van jou. Het waren best wel zware weken, maar dat is het gevolg dat je alles in je eentje tracht te doen. Nu kijk ik er wel naar uit om terug meer te kunnen gaan fotograferen hoor.

 9. Het ziet er keurig uit. Knap hoor dat je zelf de website zo hebt ingericht.
  Het is ook gelukt om je weer toe te voegen aan Feedly, dan ga ik niets missen.
  Fijne avond.

 10. Waarnaar zo lang is uitgekeken, waar jij zoveel maanden aan gewerkt hebt. Puik werk, daarop mag je terecht trots zijn. Het is nog een beetje verkennen en ontdekken. Eén ding is zeker: ik blijf het hier graag (opnieuw) mee volgen. Proficiat en veel blog- en fotografeer plezier wens ik jou, Rudi.

 11. Congratulations on your great new design! Love the focus on your images, and the easy navigation to your blog. Looking forward to reading more from you in the coming days!

  1. Er zijn geen mail van jou binnengekomen in mijn spambox Willy, nu bij deze reactie kreeg ik wel een bericht in mijn normale inbox dat je een bericht stuurde. Dit is meteen goedgekeurd zodat je toekomstige berichten meteen zullen verschijnen onder het blogbericht.
   Ook voor jou een prettige dag gewenst en bedankt voor je reactie.

 12. Het geel steekt zo lekker af op je foto’s! En wat een heerlijk moderne website, merk wel dat het vinden van je blogs lastig is maar allicht dat het gaat werken via rss.

  1. Bedankt Liesbeth voor het bezoekje en voor de complimenten over mijn website / blog. Bij de meesten leek het wel te lukken om zich als volger aan te melden (onder het menu item BLOG en dan verder naar VOLGEN) Voor wie geen WordPress site heeft, is de tweede optie waarschijnlijk de eenvoudigste keuze). Nog een fijne namiddag gewenst en groetjes, Rudi

  1. Bedankt voor het compliment Tine en uiteraard is het ook mogelijk om over de toekomstige blogberichten meldingen te ontvangen. Hierbij heb je de keuze uit een gewone email (1e optie) of kan je kiezen voor een email met een korte preview met inleidend beeld erbij (de 2e optie) Zie https://picpholio.com/volgen
   Groetjes en nog een fijn weekend Tine.

Ik kijk vol verwachting uit naar jouw reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.