Bull Machin en Xolo - bedankt voor alles !

Nadat Bull Machin en Xolo elkaar op zaterdagochtend opnieuw hadden gevonden na een verdiende nachtrust, begonnen ze aan een nieuw avontuur dat ‘ middags eindigde op het Sint Jansplein waar ze hun middagdutje deden. Ze genoten van de warme zonnestralen maar dat zou later anders worden…  hun vertrek rond 15.00 u vond plaats onder een dreigende lucht met even later een fikse stortbui.

Na hun verdere tocht, waarbij ze zelfs een heuse straatrace onder elkaar uitvochten (iets wat we door de weersomstandigheden gemist hebben), pikten we het tweetal terug op bij de Scheldekaaien. Ook daar ging hun passage vooraf door een plensbui van jewelste. Maar niet getreurd, na 20 minuten was alles  weer droog en toen verschenen de reuzen: Xolo op kop met Bull Machin in haar zog.

Bekijk zeker onderstaande video die het contrast tussen de speelsheid van Xolo en de rustig observerende kalmte van Bull Marchin duidelijk illustreert. Natuurlijk mocht Bull zijn dikke Havanna weer niet ontbreken.

Op zondag kende hun bezoek een hoogtepunt met een grootst opgezette race tussen Bull Machin en Xolo, voorafgegaan door een aantal trainingen. Deze speelden zich af op de gedempte Zuiderdokken – nu Park Zuid genoemd.

En hoe liep deze race uiteindelijk af ?

Wel, na een wedstrijd bestaande uit 10 rondes van elk 900 meter met onderweg blessures, doping controles en een overtreding van het wedstrijdreglement, was het toch Xolo die het haalde van Bull Machin. Een foto-finish zorgde voor uitsluitsel.

De 730.000 bezoekers die dit unieke gebeuren hebben gevolgd, keerden allen tevreden en voldaan terug huiswaarts.

Met zijn allen bedanken we het hele team van Royal De Luxe voor alles wat ze ons de voorbije drie dagen hebben aangeboden.

Wie meer informatie wil over het wereldvermaarde straattheathergezelschap Royal De Luxe kan terecht op onderstaande link:

 

More info about ROYAL DE LUXE

65 gedachten over “2023 – n° 052 – De Reuzen in Antwerpen (2)”

  1. volkstuinvanbemar

    Leuk mom de filmpjes te zien.Wat een spektakel! Foto’s had ik ook al bij Marylou gezien, maar een filmpje zegt meer.

    1. Klopt, voor dergelijke dingen zijn bewegende beelden altijd veer meer sprekend. Vandaar dat ik een poging deed om een paar video’s te maken van dit gebeuren (al ben ik er zeker geen echte crack in hoor).

Ik kijk vol verwachting uit naar jouw reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.