Het zal aan een zijden draadje hangen

Als jullie dit lezen, zitten we als het goed is ergens op de snelweg tussen Antwerpen en de Bodensee. 2023 wordt hiermee het eerste jaar dat we een fietsvakantie inplannen. Een voor ons totaal nieuw avontuur dus. De bedoeling is om vanuit één vaste verblijfplaats diverse tochten te ondernemen langs de oevers van de Bodensee door gebruik te maken van de talrijke veerdiensten.

Onze enige bezorgdheid is uiteraard het weer, hiermee staat of valt trouwens elke soort vakantie. We kunnen alleen maar het beste hopen, maar voortgaande op wat de vorige weken gebracht hebben, kan het misschien wel eens aan een zijden draadje hangen…

Hoe het zal aflopen, horen jullie ongetwijfeld in mijn toekomstige blogs die naar het einde van de maand augustus zullen verschijnen. Allen die nog een vakantie gepland hebben, wens ik een zalige tijd toe, de thuisblijvers hier in NW-Europa wens ik eindelijk meer zon en warmte toe.

Uiteraard zal het van mijn kant iets stiller worden voor wat betreft reacties op jullie blogs, hopelijk nemen jullie mij dit niet al te kwalijk. Alvast heel erg bedankt voor het trouwe volgen en de vele fijne commentaren die ik tot op de dag van vandaag mocht ontvangen.

Groetjes aan allen en tot eind augustus !

Bedankt voor uw bezoek

Vergeet niet om je op dit blog in te schrijven, zo blijf je op de hoogte wanneer er nieuwe berichten verschijnen

80 gedachten over “2023 – n° 050 – Zomerpauze 2023”

 1. Fijne vakantie Rudi. Ik hoop voor jullie dat alles goed zal gaan. Hier geven ze ook wel wat beter weer af voor augustus.

 2. Have a wonderful time away from the everyday, Rudi. Your picture today shows a fruiting body that looks very much like a tree outside my window, our American Linden-Tilia americana. Bon Voyage!

  1. It is the fruit of a Tilea Steve and it it hung on a fine thread that was spun by a spider…. hence the title of this blog 😉 Thanks for the wishes 🙂

    1. Immenstaad ligt wel aan het meer hoor (Naast Friedrichshafen)
     Konstanz is natuurlijk de grens met CH en ligt aan de tegenovergestelde oever, logisch dat je daar op het Zwitserse netwerk terecht komt 😉

 3. Wat leuk en uitdagend zo’n fietsvakantie !
  Hoop dat het weer de komende dagen wat beter wordt. Wens je een hele fijne vakantie 🚲☀️ !!

 4. Dit soort fiets vakanties doen wij al vele jaren en nog nooit hadden we een slechte ervaring.
  Veel succes ermee en vooral: Geniet ervan !

Ik kijk vol verwachting uit naar jouw reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.